Aanmelden

Aanmelden kan nu nog niet. Meestal beginnen we eind mei met de inschrijving.

Voor de Wampex hebben we 45 startplaatsen beschikbaar. Uit ervaring weten we dat dit een goed aantal is. De ploegen lopen niet te dicht op elkaar en ook de vrijwilligers hoeven niet extreem lang de posten te bemannen. Zo blijft het voor iedereen een leuke activiteit. Vaak zijn er meer dan 45 ploegen die zich aanmelden en moeten we helaas een aantal teleurstellen. Het toewijzen van de startplaatsen gaat niet volgens de volgorde van aanmelding. Teams die al jaren meedoen krijgen enige voorkeur. Ook deelname aan de JuniorWampex, of je uit de omgeving komt of binding hebt met camping torentjeshoek laten we meewegen.

Voor de JuniorWampex zijn maximaal 25 startplaatsen beschikbaar. Het aantal aanmelding wisselt aanzienlijk per jaar. Kinderen tussen 10 en 17 jaar vinden het vaak lastig om een ploeg samen te stellen. Een klein beetje motivering van de ouders helpt vaak.

Ook de aanmeldingen voor de Berenjacht zijn zeer wisselend. Hierbij speelt de vakantieperiode een grote rol. Over het algemeen kunnen zo’n 30 teams aan deze tocht meedoen.