Meedoen?

Hoe kan ik meedoen

Deelnemen aan de Wampex doe je met een ploeg van 5 of 6 personen. Je mag met 6 personen starten, 5 daarvan moeten de finish halen om in het klassement mee te doen.

Wie kunnen er meedoen

Je moet natuurlijk een redelijke conditie hebben. De afstand die je moet lopen is altijd rond de 40 km. Het is niet onwaarschijnlijk dat je ook nog een stukje om loopt, dus een beetje conditie kun je wel gebruiken. Conditie is echter niet het belangrijkste. Een Wampex doe je wandelend, niet hardlopend. Doorzettingsvermogen is belangrijker. 

Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen. We hebben echter een beperking op het aantal ploegen dat mee kan doen. We willen namelijk niet dat de ploegen zo dicht achter elkaar zitten dat ze achter elkaar aan lopen. Een Wampex is iets dat je als ploeg op eigen kracht moet volbrengen. Daarom kunnen er hooguit 30 ploegen meedoen. Natuurlijk krijgen ploegen van de camping voorrang bij het inschrijven evenals deelnemers van de voorgaande jaren. Wil je dus meedoen, schrijf je dan op tijd in.

Wat kost het

De kosten bedragen € 30,- per persoon. Wij zorgen onder andere voor warme soep onderweg. Verder krijg je bij aankomst een Shirt als aandenken. 

Overnachten

Het is mogelijk (en èrg gezellig) om van donderdag t/m zondag te overnachten op de camping. Op zaterdag vindt de prijsuitreiking plaats voor deelnemers, posten en belangstellenden (blaren, barbecue, tap en muziek).

Hoe meld ik een ploeg aan

We beginnen in juni of juli met de inschrijvingen. Meld je nu aan bij onze maillijst. Zodra de aanmeldtijd begint sturen we jou een aanmeldingsformulier. Je weet dan precies wanneer je jouw ploeg kunt opgeven door ons een mailtje te sturen: info@wampexdwingeloo.nl
of het formulier in te vullen. 

De gemakkelijkste manier van aanmelden doe je online met het aanmeldingsformulier (Pas als de inschrijving is geopend, meestal eind mei).

Terug naar Informatie