Wampex Dwingeloo

Het was een prachtige dag. Zelfs een beetje te warm. Maar dat kon de deelnemers niet deren. Een zware tocht met veel blaren. Veel heuveltjes en zand door de bossen tussen Diever en Appelscha.

De Power Rangers mogen zich weer een jaar lang Koning Wampex noemen. Zij worden toegvoegd op de beker van Eeuwige roem. Nummer twee en drie waren Chapeau grote klasse en Kompasman.

Uitslag

Er zijn per ongeluk een paar Junior Wampex shirts 2017 uitgegeven als Wampex 2018 shirts. Je kunt ze op het kantoor van camping Torentjeshoek omwisselen. Woon je verder weg, mail ons dan even.

Berenjacht 2018

Een super dag. Mooi weer. Heel veel deelnemers, leuke gezellige en sportieve ploegen ne heel veel verijwilligers en ouders die er samen een leuke dag van hebben gemaakt.

Uiteindelijk hebben de Dino's gewonnen met de Bende van Dwingel en de Wolven op plaats 2 en 3.

JuniorWampex 2018

De kop is er weer af. De 25e Juniorwampex is al weer achter de rug. Prachtig weer, superleuke en enthousiaste teams en heel veel vrijwilligers die samen ene extra leuke tocht hebben gemaakt.

Het was niet gemakkelijk. Zwaar terrein: oefenterrein Havelte dus veel zand. Hele leuke en bijzondere routes: De Koningin die de route verteld, letters zoeken per Landrover, kompas dwars door het veld, smaken die je moet vertalen naar een route, enzovoort.

Ook geweldige posten. Geen water? Dan brengen we toch een sloot vol water naar de post. Heerlijk met dit weer. Achter een motor sleeŽn, een heel groot maÔsdoolhof, een lang stuk kanoŽn en nog veel meer. Met op het eind een Hindernisbaan van 60 meter op de camping.

Na de lange tocht waar sommige ploegen meer dan 13 uur over deden waren de winnaars bekend: Troelala pakte de winst en eeuwige roem voor Girlism en Sportiefzijnkangeenkwaad.

Johan Kok heeft een video gemaakt van deze tocht: Bekijk hier de hele versie of de samenvatting.

Uitslag

 

Wil je bericht krijgen wanneer de inschrijving wordt geopend, meld je dan aan voor de maillijst of stuur een email.