Wampex Dwingeloo

De inschrijving is weer geopend.

Junior Wampex zondag 29 juli: Aanmelden JuniorWampex Startlijst
Berenjacht dinsdag 31 juli: Aanmelden Berenjacht Aanmeldingen
Wampex vrijdag 3 augustus: Wijzigingen Wampex Startlijst

Download de Letterapp (Android)

10 Juni gaan we de beschikbare startplaatsen toekennen. Deelnemers die al jaren meedoen hebben een streepje voor, maar het is geen garantie voor een startplek. Er zijn slecht 45 startplaatsen beschikbaar, dus geef je voor 10 juni op.

Meld je ook op tijd aan voor de JuniorWampex. Dit jaar wordt de 25e keer dat deze tocht wordt gehouden. We gaan er wat bijzonders van maken. Voor deze tocht zijn er 25 startplaatsen beschikbaar. We starten dit jaar ook eerder, de eerste ploeg start al om 7 uur 's ochtends. Vroeg opstaan dus voor de eerste ploegen.

 

Terugblik op 2017: De winnaars

Wampex 2017. Een zware tocht door en rond het Dwingelerveld. Prachtige natuur in eigen omgeving. Het weer was super. Niet te warm niet te koud en vooral droog. Er waren weer heel veel vrijwilligers actief. Mooie afwisselende posten. Soms fysiek, soms veel denkwerk. En natuurlijk weer moeilijke routes die veel blaren opleverden.

De binnenkomst en de prijsuitreiking waren natuurlijk weer een groot feest. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de einduitslag. De Gappas mogen zich het hele jaar Koning Wampex noemen. Hun namen worden bijgeplaatst op de beker van de eeuwige roem. De Boskabouters werden knap tweede en als derde stond Taribush op het podium.

Uitslagen 2017:

Junior Wampex Uitslag
Berenjacht Uitslag
Wampex Uitslag

Johan Kok heeft de Wampex van 2017 weer op film gezet. Je kunt een korte en een lange versie bekijken:

Korte versie (20 min.)            Lange versie (51 min.)

 

Berenjacht 2017

Berenjacht 2017. Een heerlijke tocht. Leuke routes , mooie opdrachten, mooi weer en 101 kinderen.  Alle kinderen hebben fantastisch gelopen. De winnaars dit jaar: de Musketiers. Tweede waren de Stoere beertjes en derde de Boswachtertjes.

Winnaars Berenjacht 2017

 

 JuniorWampex 2017

JuniorWampex 2017. Het begon met mooi weer en eindigde met mooi weer maar tussendoor was het een waterballet. Een paar stortbuien zorgden er voor dat de deelnemers doornat werden. We hadden dit jaar weinig waterposten gepland maar dat werd ruimschoots goed gemaakt.

Toch mocht dit de pret niet drukken. De 19 ploegen liepen met veel plezier door. Dit jaar werd er niet gefietst. 18 kilometer alleen maar lopen. En aan het eind een terechte winnaar: Donder en geweld won deze editie van de Junior Wampex. De Putdeksels eindigden op de 2e plaats en Pauperbus 5 maakte het podium compleet.

    

Wil je bericht krijgen wanneer de inschrijving wordt geopend, meld je dan aan voor de maillijst of stuur een email.